Мануфактура - аутлет містечко



25 |12 | 2022  Мануфактура або аутлет містечко розташоване недалеко від Києва в бік Ходосіївки. Акуратні цегляні будиночки з красивими дахами, здається, що ти потрапив у маленьке затишне містечко, з акуратними будиночками Голландське містечко під Києвом.

Перше що хочеться сказати, це респект організаторам Мануфактури. Територія доглянута, як  кажуть, ні пилинки, ні смітинки. Гуляти широкими алеями дуже здорово і цікаво. Є на що подивитися і де прогулятися.

На головній вулиці є фонтан, крамнички і магазини найдорожчих брендів. Містки, перекинуті через прозорі водойми, цікаві скульптури, романтичні гойдалки та багато іншого. На вихідні та свята в Мануфактурі влаштовують різноманітні майстер-класи, виставки, фестивалі.


На території аутлет-містечка є кафе, кінотеатр, фітнес-центр, невеликий готель, боулінг, ресторан і суші-бар, можна сказати, що з голоду померти не дадуть. Тим більше поруч розташований Мега Маркет.

Для дітей розміщені: розважальний центр під назвою "Дакленд", кімната для догляду за маленькими карапузиками, а також батути та дитячі майданчики.

Плюс "Мануфактури" в тому, що тут справді можна зробити багато красивих знімків. Архітектура, рослини і вся атмосфера сприяють цьому.Наша прогулянка зайняла близько години. (так як ще потрібно було заїхати в Обухів і Кагарлик) Ми прогулялися, пофотографувалися, та поїхали далі.


Дістатися до аутлет-містечка своїм ходом можна двома варіантами: на маршрутці від ст.метро "Либідська" або від ст.метро "Видубичі". Дорога займе близько 15-20 хвилин. Якщо ж ви їдете автомобілем, підказуємо вам GPS

Київська область, селище Ходосівка, Обухівське шосе, 2

Час роботи: ПН-ВС з 10:00 до 21:00.


p.s. Раз у житті варто поїхати, щоб просто бути в курсі і зробити гарні фотографії, або, якщо в містечку намічається якийсь цікавий захід. Не розраховуйте знайти дешевий одяг - його тут просто немає.
І пам'ятайте, що щастя неминуче !

сторінка: musicvideofilin.blogspot.com
сторінка: znaemfoto.blogspot.com
telegram: polezenmir | musicvideofilin
instagram: musicvideofilin
Youtube - Rutube : musicvideofilin

Следующий
Next Post »
0 Komentar


music style

YouTube musicvideofilin